Szukaj na stronie
Statystyka

arkadia-polania.pl Real PR


Free counters!
stat4u


Masarnia Koźminek

Arkadia Polania od początku swojego istnienia dostrzegała potrzebę uruchomienia produkcji wyrobów optymalnych wędliniarskich. w Kaliszu bardzo szybko na nasze propozycje zareagował Wojciech Stasiak prowadzący masarnię w Kożminku - mały zakład rodzinny, zatrudniający jeszcze dodatkowo 10 osób.

W przypadku Koźminka nie było trudno przestawić produkcję na optymalną, gdyż w zakładzie Wojciecha Stasiaka nigdy nie stosowano dodatków chemicznych do produkcji, a wyroby wędliniarskie produkowano według starych receptur. Wystarczyło więc dodać do nich jeszcze więcej tłuszczu, zmniejszyć ilość używanej soli oraz dodać więcej przypraw ziołowych.

Obecnie pracujemy nad stworzeniem gatunków wędlin, które zadowolą najbardziej wybrednych.

Jest to najwyższa jakość w dziedzinie produkcji wędliniarskiej. Gorącym orędownikiem tych zmian jest szczególnie dr Jan Wróbel, który na co dzień jest bardzo ostrym krytykiem naszych poczynań, ale jednocześnie sam osobiście pracuje nad tym by dostarczyć nam materiały, które są pomocne w podnoszeniu jakości produkowanych wyrobów. Właściciele masarni w Kożminku, szef produkcji i większość pracowników żywią się optymalnie.

Zobacz niektóre wyroby:

Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek Masarnia Koźminek
Masarnia Kożminek
Maria Frątczak & Wojciech Stasiak
62-840 Kożminek ul. Kaliska 28
Tel. 62 763 85 86 w godz. 6.00-14.00

do góry

 

 
 
LUCULLUS
 

Wesprzyj nas
Moja książka
DOSTAŁEM DRUGIE ŻYCIE czyli wpływ żywienia niskowęglowodanowego na pozbycie się większości chorób cywilizacyjnych
DOSTAŁEM DRUGIE ŻYCIE czyli wpływ żywienia niskowęglowodanowego na pozbycie się większości chorób cywilizacyjnych
Reklama
Kumax

Niezależna Telewizja